Článek

Hurá, je tu jaro!

Profilová fotka

Simona Lefká

Vytvořeno:

Spoluautoři:

  • Olga Tallová
  • Miluše Baránková
  • Jana Kovaříková
  • Dagmar Macková
#druzina

Přichází jaro a spolu s ním i čas nových zážitků. Na jaro se vždy moc těšíme, na teplé dny plné slunce. Nejdříve jsme se v družinách na jaro připravili teoreticky. Navštívili jsme školní knihovnu, kde jsme si vypůjčili knihy a encyklopedie, které pro nás byly cennou inspirací. Poznávali jsme různé květiny a rostliny, které jsme následně ztvárnili a vyzdobili jsme si tak jarně školní družiny. Děti si vyráběly barevné vázy, veselé motýlky, vše, co k jaru neodmyslitelně patří.


Krásné počasí nás lákalo ven a tak jsme toho náležitě využili. Každý teplý a slunný den jsme s dětmi trávili na dopravní hřišti a hráli různé míčové hry. Na hřišti jsme poznávali různé rostliny, hledali žížaly, mravence a pavouky. Děti si jarní období každoročně moc užívají, těší se na venkovní pohodu a dobrou náladu.


Oddělení paní vychovatelky Kovaříkové se zúčastnilo jarní burzy na ZŠ Okružní. Děti poznaly nové kamarády. Při obchodování si procvičily matematiku a finanční gramotnost. Dětem se jarní burza velice líbila a nikdo neodešel s prázdnou.

Galerie